Συστατικά:
[εκδίδω]
1 1 ⁄ 2 φρέσκο Φρούτο του πάθους (φρέσκο)
60 ml Βότκα Absolut Vanilia
15 ml Λικέρ Passoã με φρούτα του πάθους
15 ml Σιρόπι ζάχαρης βανίλιας
15 ml Χυμός λάιμ (φρεσκοστυμμένος)
60 ml Σαμπάνια/αφρώδες κρασί Brut
προαιρετικός
Προετοιμάζω:
Επιλέξτε και προψύξτε ένα ποτήρι COUPE .
Πώς να φτιάξετε:
Πλύνετε και κόψτε 2 φρέσκα φρούτα του πάθους στη μέση.
Βάλτε τους σπόρους και τη σάρκα από 3 από τα μισά φρούτα του πάθους στο σέικερ σας.
Προσθέστε τα επόμενα 4 υλικά (όλα εκτός από το αφρώδες κρασί).
Χτυπήστε με πάγο.
Σουρώστε σε κρύο ποτήρι.
Επιπλεύστε το υπόλοιπο μισό passion fruit για γαρνίρισμα.
Προαιρετικά, ΡΙΞΤΕ ξεχωριστά τον αφρώδη οίνο σε ένα παγωμένο σφηνοπότηρο για να σερβίρετε μαζί με το κοκτέιλ.
Αλλεργιογόνα:
Η συνταγή περιέχει τα ακόλουθα αλλεργιογόνα:
Σαμπάνια/αφρώδης οίνος Brut - Διοξείδιο του θείου/Θειώδη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου