50 ml Τζιν
10 ml Ξηρό βερμούτ
2 Dashes Orange bitters
1Ξύσμα γκρέιπφρουτ
1Προετοιμάζω
Κόψτε το ξύσμα του γκρέιπφρουτ για γαρνίρισμα
2Πάγος
Γεμίστε το ποτήρι μαρτίνι και το ποτήρι ανάμειξης με πάγο σε κύβους (πολύς!)
3Προσθέστε υλικά
Ρίξτε το τζιν σας πάνω από τον πάγο. Προσθέστε το βερμούτ και το bitter πορτοκαλιού σας
Συστατικά
50 ml Τζιν
10 ml Ξηρό βερμούτ
2 Dashes Orange bitters
4Ταραχή
Χρησιμοποιώντας το Bar Spoon ανακατέψτε τον πάγο κομψά για 30 δευτερόλεπτα
5Άδειο και στέλεχος
Αδειάστε τον πάγο στο ποτήρι μαρτίνι σας ξανά στον κάδο πάγου. Τοποθετήστε το σουρωτήρι του julep μέσα στο ποτήρι του μίξερ και ρίξτε το κοκτέιλ απαλά από το ποτήρι μίξερ στο ποτήρι μαρτίνι σας
6Γαρνίρουμε και σερβίρουμε
Γαρνίρετε με το ξύσμα γκρέιπφρουτ σας.
Συστατικά
1 ξύσμα γκρέιπφρουτ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου