6Φύλλα μέντας
50 ml χυμός ροζ γκρέιπφρουτ
20 ml σιρόπι ζάχαρης
50 ml Τζιν
1 φέτα γκρέιπφρουτ
1Κλαδί μέντας
1Προετοιμάζω
Κόψτε το γκρέιπφρουτ για στύψιμο και γαρνίρισμα και μαζέψτε τα φύλλα και το κλωνάρι μέντας
2Προσθέστε Υλικά
Χτυπήστε τα φύλλα μέντας στο χέρι σας για να ξυπνήσουν οι γεύσεις και βάλτε τα στον πάτο του μίξερ σας. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά
Συστατικά
6 φύλλα μέντας
50 ml χυμός ροζ γκρέιπφρουτ
20 ml σιρόπι ζάχαρης
50 ml Τζιν
3Θρυμματισμένος πάγος
Γεμίστε το ποτήρι σας κατά τα 3/4 με τριμμένο πάγο
4Ταραχή
Χρησιμοποιώντας το κουτάλι σας, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά
5Περισσότερος πάγος
Γεμίστε το ποτήρι σας με περισσότερο θρυμματισμένο πάγο
6Γαρνίρουμε και σερβίρουμε
Γαρνίρετε με τη φέτα γκρέιπφρουτ και το φρέσκο κλαδάκι μέντας και σερβίρετε.
Συστατικά
1 φέτα γκρέιπφρουτ
1 κλωναράκι μέντας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου