Συστατικά
2 1/2 ουγγιές τζιν ή βότκα
1/2 ουγγιά ξηρό βερμούτ
1/2 ουγγιά άλμη ελιάς
Γαρνίρισμα: 2 με 4 ελιές
Βήματα
Προσθέστε το τζιν ή τη βότκα, το βερμούτ και την άλμη ελιάς σε ένα σέικερ γεμάτο με πάγο.
Ανακινήστε για 15-20 δευτερόλεπτα μέχρι να κρυώσει καλά.
Διπλό σουρώσιμο μέσω του διχτυωτού σουρωτηρίου σε ένα παγωμένο ποτήρι κοκτέιλ.
Γαρνίρουμε με ένα σουβλάκι ελιές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου