Το σιρόπι βιολέτας φορτώθηκε... 25 cc
Φρέσκα βατόμουρα... 5 τεμ
Φρέσκος χυμός ροδιού... 50 cc
Γάλα αμυγδάλου... 40 cc
Φρέσκος χυμός λεμονιού... 20 cc
Ασπρο αυγου... عدد
Για να φτιάξουμε αυτό χρησιμοποιούμε τη μέθοδο shaker, στο πρώτο βήμα ανακατεύουμε το σιρόπι και τα βατόμουρα μαζί στο σέικερ, μετά προσθέτουμε το υπόλοιπο υλικό στο σέικερ, γιατί χρησιμοποιήσαμε ασπράδια αυγού για να πάρουμε τον αφρό από το Χρησιμοποιούμε το Reverse Dry Shake τεχνική δηλαδή μόλις κουνηθούμε χωρίς πάγο και μια με πάγο, τέλος χρησιμοποιούμε διπλή καταπόνηση και σερβίρουμε σε ποτήρι που μας αρέσει.
