Margarita Souffle Fizz

 2 ουγκιές Modica Cucumber Aloe Margarita Mix

50 ml τεκίλα (ή απόσταγμα NA)

250 ml κρέμα γάλακτος

1 ασπράδι αυγού

2 ουγγιές σόδα κλαμπ

1 πρέζα ανθόνερο πορτοκαλιού (προαιρετικά)

Προσθέστε τα υλικά (εκτός από τη σόδα) σε ένα σέικερ με πάγο και ανακινήστε δυνατά για 10 δευτερόλεπτα. Σουρώστε, αδειάστε τον πάγο και επιστρέψτε το στο σέικερ (κατά προτίμηση με μια μπάλα χτυπητού ή ένα σπιράλ από ένα σουρωτήρι Hawthorne). Ανακινήστε ξανά για 30 δευτερόλεπτα για ένα αντίστροφο dry shake. Σουρώστε σε ένα ποτήρι Collins - θα πρέπει να ανέβει μέχρι την κορυφή. Βάλτε το στην κατάψυξη για 5 λεπτά για να στερεοποιηθεί ο αφρός. Βγάλτε το από την κατάψυξη, κάντε μια τρύπα στη μέση του αφρού και ρίξτε τη σόδα σας μέσα στην τρύπα, για ένα εφέ "σουφλέ". Σημείωση: ίσως χρειαστεί να πολλαπλασιάσετε τις μετρήσεις επί 1,5 φορές ή περισσότερο, ανάλογα με το μέγεθος του ποτηριού σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου