Σε κάποιες ιστοσελίδες, η συνταγή αναφέρει να αναμειγνύεις τα τρία πρώτα υλικά σε ένα σέικερ και στη συνέχεια να τα καταφέρεις σε ένα ποτήρι highball. Επειδή αγαπώ τα highballs,
60 ml ~ 2 oz Dry Gin
30 ml ~ 1 oz χυμός Lime
15 ml ~ 0,5 oz Σιρόπι βατόμουρου
60 ml ~ 2 oz Ginger Ale (ή Ginger Beer) στην κορυφή
Γαρνιτούρα: Σφήνα βατόμουρου & λάιμ
Πώς να το ανακατέψω;
Ρίξτε το τζιν, το χυμό λάιμ και το σιρόπι βατόμουρου σε ένα ποτήρι highball με πάγο. Τοπ με ginger ale και ανακάτεψε απαλά και για λίγο για να συνδυαστεί. Γαρνιτούρα με σμέουρο και λάιμ σφήνα! 💥 Στην υγειά μας!
