Amber Fluff

 Το θέμα της εβδομάδας – Βελούδο & Κρέμα

Συστατικά:

• 1,5 oz μπέρμπον

• 0,75 oz Licor 43

• 0,5 oz σιρόπι μελιού

• 0,75 oz φρέσκος χυμός λεμονιού

• 0,5 oz ασπράδι αυγού

• 2 παύλες πορτοκαλί bitters


Γαρνιτούρα:

• 1 φρυγανισμένο λουκούμι σε σουβλάκι

• Βρώσιμες νιφάδες χρυσού


Οδηγίες:

• Προσθέστε μπέρμπον, Licor 43, σιρόπι μελιού, χυμό λεμονιού, ασπράδι αυγού και bitters σε ένα σέικερ χωρίς πάγο και dry shake.


• Προσθέστε πάγο και ανακινήστε ξανά μέχρι να κρυώσει και να αφρίσει.


• Λεπτή καταπόνηση σε ένα παγωμένο ποτήρι κουπέ.


• Γαρνιτούρα με φρυγανισμένο σουβλάκι ζαχαρωτού που στρώνεται στο ζάντα.


• Ρίξτε μερικές βρώσιμες νιφάδες χρυσού πάνω από τον αφρό για μια πινελιά πολυτέλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου