Πάγος
50 ml βότκα (ή αρωματισμένη βότκα*)
0,5-1 ουγγιά φρεσκοστυμμένα εσπεριδοειδή, χυμό φρούτων ή απλό σιρόπι
90 ml νερό Seltzer (γνωστό και ως ανθρακούχο νερό ή σόδα)
Φρούτα για γαρνίρισμα, προαιρετικά
Οδηγίες
Σε ένα ποτήρι κοκτέιλ γεμισμένο με πάγο, ανακατέψτε βότκα και εσπεριδοειδή, χυμό/πουρέ ή σιρόπι. Συνιστώ να ξεκινήσετε με ½ ουγγιά εσπεριδοειδών, χυμού/πουρέ ή σιροπιού, να δοκιμάσετε και να προσθέσετε περισσότερο, αν θέλετε. Αν χρησιμοποιείτε πραγματικά φρούτα ή βότανα, ανακατέψτε λίγο στη βότκα για να απελευθερώσετε τους χυμούς και να αφαιρέσετε τα μπερδεμένα υπολείμματα (αν θέλετε).
Προσθέστε νερό Seltzer για να πιείτε.
Γαρνίρετε με φρούτα κατά βούληση.
Σημειώσεις
* Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αρωματισμένη βότκα αντί για κανονική βότκα για να προσθέσετε άρωμα στο seltzer βότκας σας.
Για άπειρες επιλογές απλών γεύσεων σιροπιού,
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου