Blueberry Coconut Margarita

 Συστατικά

Θαλασσινό αλάτι ή χοντρή ζάχαρη για ποτήρια (αν θέλετε)

50 ml τεκίλα

50 ml γάλα καρύδας (από ένα κουτί), καλά ανακινημένο

2 ουγγιές απλό σιρόπι βατόμουρου

Πάγος

Οδηγίες

Αν θέλετε να καλύψετε το χείλος του ποτηριού σας, βάλτε θαλασσινό αλάτι ή χοντρή ζάχαρη σε ένα μικρό πιάτο και αλείψτε ελαφρά με απλό σιρόπι γύρω από τα χείλη του ποτηριού. Βουτήξτε το χείλος στο πιάτο με θαλασσινό αλάτι/ζάχαρη για να το καλύψετε.

Σε ένα σέικερ γεμάτο με πάγο, προσθέστε την τεκίλα, το γάλα καρύδας και το απλό σιρόπι από μύρτιλλα. Ανακινήστε πολύ καλά.

Ρίξτε το ποτό σε ένα ποτήρι γεμισμένο με πάγο και γαρνίρετε με φρέσκα βατόμουρα, αν θέλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου