3Φέτα τζίντζερ
1Ξύσμα λάιμ
40 ml Κονιάκ
Συμπληρώστε λεμονάδα
1Φλούδα αγγουριού μακριά
1Προετοιμάζω
Φτιάξτε τη φλούδα λάιμ και τη φλούδα του αγγουριού για γαρνίρισμα και κόψτε τις φέτες τζίντζερ
2Τζίντζερ και λάιμ
Βάλτε τις φέτες τζίντζερ και τη φλούδα λάιμ στο ποτήρι
Συστατικά
3 φέτες τζίντζερ
1 ξύσμα λάιμ
3Συγχύζομαι
Πιέστε τη φλούδα του τζίντζερ και του λάιμ με το μυρωδικό σας.
4Πάγος
Γεμίστε το ποτήρι με πάγο σε κύβους
5Προσθέστε Υλικά
Προσθέτουμε το κονιάκ και γεμίζουμε με λεμονάδα.
Συστατικά
40 ml Κονιάκ
Συμπληρώστε λεμονάδα
6Ανακατεύουμε, γαρνίρουμε και σερβίρουμε
Ανακατεύουμε καλά και γαρνίρουμε
Συστατικά
1 Φλούδα αγγουριού μακριά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου