8Φύλλα μέντας
40 ml Κονιάκ
10 ml σιρόπι ζάχαρης
1Κλαδί μέντας
1Προετοιμάζω
Διαλέξτε τα φύλλα μέντας και τα κλαδάκια σας για γαρνίρισμα
2Μέντα
Χτυπήστε τα φύλλα μέντας στο χέρι σας για να ξυπνήσουν οι γεύσεις και βάλτε τα στον πάτο της κούπας σας
Συστατικά
8 φύλλα μέντας
3Προσθέστε Υλικά
Προσθέστε το κονιάκ και το σιρόπι ζάχαρης
Συστατικά
40 ml Κονιάκ
10 ml σιρόπι ζάχαρης
4Θρυμματισμένος πάγος
Γεμίστε το φλιτζάνι σας με τριμμένο πάγο
5 Χρησιμοποιώντας το κουτάλι σας, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά
6Γαρνίρουμε και σερβίρουμε
Γαρνίρετε με το φρέσκο κλωνάρι μέντας και σερβίρετε. (προσθέστε περισσότερο τριμμένο πάγο αν δεν είναι γεμάτο)
Συστατικά
1 κλωναράκι μέντας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου