30 ml Τζιν
20 ml χυμό λεμονιού
10 ml σιρόπι ζάχαρης
Συμπληρώστε αφρώδη οίνο
1Βατόμουρο
1Ξύσμα λεμονιού
Προετοιμάζω
Βάλτε το βατόμουρο σας σε ένα ξυλάκι και κόψτε το λεμόνι σας έτοιμο για στύψιμο και γαρνίρετε
2Πάγος
Γεμίστε και το ποτήρι του φλάουτου και το σέικερ σας με πάγο
3Συστατικά
Ρίξτε το τζιν, το χυμό λεμονιού και το σιρόπι ζάχαρης στο σέικερ σας
Συστατικά
30 ml Τζιν
20 ml χυμό λεμονιού
10 ml σιρόπι ζάχαρης
4Σέικ
Κλείστε το σέικερ και ανακινήστε δυνατά για 7 δευτερόλεπτα
5Άδειο και στέλεχος
Αδειάστε το ποτήρι του φλάουτου από πάγο. Στραγγίστε το σέικερ σας στο ποτήρι
6Ξεχειλίζω
Γεμίστε το ποτήρι με αφρώδες κρασί
Συστατικά
Συμπληρώστε αφρώδη οίνο
7Γαρνίρουμε και σερβίρουμε
Γαρνίρουμε με το βατόμουρο και το ξύσμα λεμονιού
Συστατικά
1 βατόμουρο
1 ξύσμα λεμονιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου