Η βασική διαφορά μεταξύ του Κοκτειλ Tommy’s Margarita και του διάσημου κοκτειλ Margarita είναι η χρήση σιροπιού αγαύης αντί για λικέρ πορτοκαλιού.
Υλικά Συνταγής:
60 ml Τεκιλα Blanco ή Reposado
30 ml Φρέσκο Χυμό Λάιμ
15 ml Σιρόπι Αγαύης
Χρόνος υλοποίησης:
3 λεπτά
Κύριο Συστατικό:
Τεκίλα
Ετικέτες:
Μεξικό
Δυνατό
Πάρτυ
Λάιμ
Μαργαριτα
Σιρόπι Αγαύης
Εκτέλεση Συνταγής:
Σε ένα σεικερ βάζουμε τα υλικά του κοκτειλ (Τεκιλα Blanco ή Reposado, Φρέσκο Χυμό Λάιμ, Σιρόπι Αγαύης), γεμίζουμε με πάγο και χτυπάμε καλά.
Σουρώνουμε σε ποτήρι μαργαριτας το οποίο έχουμε παγώσει και στο χείλος του έχουμε προσθέσει αλάτι.
Γαρνίρουμε με μία φέτα λαιμ στο χείλος του ποτηριού.
Το κοκτειλ Tommy’s Margarita είναι έτοιμο!
Σημειώσεις Συνταγής:
Για να προσέσουμε αλάτι στο χείλος του ποτηριού το "σκουπίζουμε" περιμετρικά του χείλους με μια φέτα λάιμ και μετά ακουμπάμε το χείλος του ποτηριού σε ένα πιάτο με αλάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου