Σερβίρετε σε ποτήρι μαρτίνι
Συστατικά:
[εκδίδω]
45 ml Βότκα Ketel One
30 ml Καφές εσπρέσο (φρεσκοψημένος & ζεστός)
20 ml Κρέμα Καφέ De Kuyper
2 σταγόνες Αλατούχο διάλυμα 4:1 (20 g θαλασσινό αλάτι σε 80 g νερό)
Προετοιμάζω:
Επιλέξτε και προψύξτε ένα ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΡΤΙΝΙ .
Προετοιμασία γαρνιτούρας από ξύσμα λεμονιού (πεταμένο) και κόκκους καφέ..
Πώς να φτιάξετε:
Χτυπήστε όλα τα υλικά με πάγο.
Σουρώστε σε κρύο ποτήρι.
Γαρνιτούρα:
Ρίξτε το ξύσμα λεμονιού πάνω από το κοκτέιλ και πετάξτε το.
Γαρνίρετε με κόκκους καφέ τοποθετημένους σε σχηματισμό πετάλων στο κέντρο της αφρώδους κεφαλής του κοκτέιλ. Η επιπλέουσα γεύση των τριών κόκκων προέρχεται από την παραδοσιακή σερβιρισμένη σαμπούκα στην Ιταλία, όπου οι επιπλέουσες κόκκοι ονομάζονται con la mosca, που σημαίνει «με τη μύγα». Οι τρεις κόκκοι αντιπροσωπεύουν την υγεία, τον πλούτο και την ευτυχία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου