Η συνταγή του Shivi Ramoutar για αυτό το κλασικό κοκτέιλ Καραϊβικής συνδυάζει γλυκόξινες γεύσεις για ένα φρουτώδες σαββατοκύριακο.
Συστατικά
90 ml φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού
40 ml φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
75 ml χρυσό ρούμι καλής ποιότητας
25 ml σιρόπι ζάχαρης
σιρόπι γρεναδίνης _ice cubes , για σερβίρισμα
γενναιόδωρη πρέζα φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο
2 χοντρές φέτες πορτοκάλι, για γαρνίρισμα
κεράσια μαρασκίνο, για γαρνίρισμα
Μέθοδος
ΒΗΜΑ 1
Ρίξτε τους χυμούς, το ρούμι, το σιρόπι ζάχαρης, τη γρεναδίνη και τα bitters σε μια μεγάλη κανάτα και ανακατέψτε καλά. Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει για 1 ώρα.
ΒΗΜΑ 2
Σερβίρουμε πάνω σε παγάκια, πασπαλίζουμε πάνω από το μοσχοκάρυδο και γαρνίρουμε με μια φέτα πορτοκαλιού και κεράσι μαρασκίνο, αλεσμένα με ένα ραβδί κοκτέιλ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου