1 Half Lime
3 μπάρες κουταλιές Ζάχαρη
40 ml Λικέρ κονιάκ & αχλάδι
8 Φύλλα Μέντα
Συμπληρώστε σόδα
1Κλαδί μέντας
1Προετοιμάζω
Κόψτε το λάιμ σας σε τετράδες και ετοιμάστε φύλλα μέντας και κλωνάρι
2Προσθέστε Υλικά
Βάλτε το λάιμ στον πάτο του ποτηριού σας. Ρίχνετε με κουτάλι τη ζάχαρη στα λάιμ σας και προσθέτετε το Xantè
Συστατικά
1 Half Lime
3 μπάρες κουταλιές Ζάχαρη
40 ml Λικέρ κονιάκ & αχλάδι
3Συγχύζομαι
Χρησιμοποιώντας τη συσκευή σας, πιέστε το χυμό από τα λάιμ
4Μέντα
Χτυπήστε τα φύλλα μέντας στα χέρια σας και βάλτε τα στο ποτήρι
Συστατικά
8 Φύλλα Μέντα
5Πάγος
Γεμίστε το ποτήρι με πάγο σε κύβους
6Σόδα
Γεμίστε το ποτήρι με σόδα
Συστατικά
Συμπληρώστε σόδα
7Ανακατεύουμε, γαρνίρουμε και σερβίρουμε
Χρησιμοποιώντας το BarSpoon σας, ανακατέψτε τα πάντα με τρισδιάστατη κίνηση, ανακατεύοντας όλα τα συστατικά. Γαρνίρουμε με το κλωναράκι μέντας και σερβίρουμε.
Συστατικά
1 κλωναράκι μέντας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου