Perfect Ten Martini

 

50 ml Τζιν

10 ml Ξηρό βερμούτ

2 Dashes Orange bitters

1Ξύσμα γκρέιπφρουτ

1Προετοιμάζω

Κόψτε το ξύσμα του γκρέιπφρουτ για γαρνίρισμα


2Πάγος

Γεμίστε το ποτήρι μαρτίνι και το ποτήρι ανάμειξης με πάγο σε κύβους (πολύς!)


3Προσθέστε υλικά

Ρίξτε το τζιν σας πάνω από τον πάγο. Προσθέστε το βερμούτ και το bitter πορτοκαλιού σας


Συστατικά

50 ml Τζιν

10 ml Ξηρό βερμούτ

2 Dashes Orange bitters

4Ταραχή

Χρησιμοποιώντας το Bar Spoon ανακατέψτε τον πάγο κομψά για 30 δευτερόλεπτα


5Άδειο και στέλεχος

Αδειάστε τον πάγο στο ποτήρι μαρτίνι σας ξανά στον κάδο πάγου. Τοποθετήστε το σουρωτήρι του julep μέσα στο ποτήρι του μίξερ και ρίξτε το κοκτέιλ απαλά από το ποτήρι μίξερ στο ποτήρι μαρτίνι σας


6Γαρνίρουμε και σερβίρουμε

Γαρνίρετε με το ξύσμα γκρέιπφρουτ σας.


Συστατικά

1 ξύσμα γκρέιπφρουτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου