Grapefruit Julep

 

6Φύλλα μέντας

50 ml χυμός ροζ γκρέιπφρουτ

20 ml σιρόπι ζάχαρης

50 ml Τζιν

1 φέτα γκρέιπφρουτ

1Κλαδί μέντας

1Προετοιμάζω

Κόψτε το γκρέιπφρουτ για στύψιμο και γαρνίρισμα και μαζέψτε τα φύλλα και το κλωνάρι μέντας


2Προσθέστε Υλικά

Χτυπήστε τα φύλλα μέντας στο χέρι σας για να ξυπνήσουν οι γεύσεις και βάλτε τα στον πάτο του μίξερ σας. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά


Συστατικά

6 φύλλα μέντας

50 ml χυμός ροζ γκρέιπφρουτ

20 ml σιρόπι ζάχαρης

50 ml Τζιν

3Θρυμματισμένος πάγος

Γεμίστε το ποτήρι σας κατά τα 3/4 με τριμμένο πάγο


4Ταραχή

Χρησιμοποιώντας το κουτάλι σας, ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί πολύ καλά


5Περισσότερος πάγος

Γεμίστε το ποτήρι σας με περισσότερο θρυμματισμένο πάγο


6Γαρνίρουμε και σερβίρουμε

Γαρνίρετε με τη φέτα γκρέιπφρουτ και το φρέσκο ​​κλαδάκι μέντας και σερβίρετε.


Συστατικά

1 φέτα γκρέιπφρουτ

1 κλωναράκι μέντας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου