40 ml Τζιν
40 ml χυμό λεμονιού
20 ml σιρόπι ζάχαρης
15 ml ασπράδι αυγού
Συμπληρώστε σόδα
1Ξύσμα λεμονιού
1Προετοιμάζω
Φτιάξτε ένα ωραίο ξύσμα λεμονιού έτοιμο για γαρνίρισμα και κόψτε το υπόλοιπο για στύψιμο
2Πάγος
Γεμίστε το ποτήρι highball με πάγο σε κύβους
3Προσθέστε υλικά
Ρίξτε το τζιν, το χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και το ασπράδι αυγού στο σέικερ σας
Συστατικά
40 ml Τζιν
40 ml χυμό λεμονιού
20 ml σιρόπι ζάχαρης
15 ml ασπράδι αυγού
4Dry Shake
Κλείστε το shaker και στεγνώστε το (χωρίς πάγο) δυνατά για 7 δευτερόλεπτα
5Πάγος σε σέικερ
Ανοίξτε το σέικερ και προσθέστε πάγο σε κύβους
6Σέικ
Ανακινήστε δυνατά για 7 δευτερόλεπτα
7Ενταση
Αφαιρέστε το μικρό πάνω μέρος από το σέικερ και στραγγίστε το μείγμα σε ποτήρι.
8Σόδα
Από πάνω με σόδα
Συστατικά
Συμπληρώστε σόδα
9Γαρνίρουμε και σερβίρουμε
Γαρνίρετε με το ξύσμα λεμονιού σας
Συστατικά
1 ξύσμα λεμονιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου