Το ντακιρι φλοριντα κοκτειλ φτιάχτηκε για πρώτη φορά στο μπάρ Φλοριντίτα στην Αβάνα της Κούβας. Δημιουργός του ήταν ο Constantino Ribalaigua.
Υλικά Συνταγής:
60ml λευκό ρούμι
7ml λικέρ μαρασκίνο (maraschino)
7ml χυμό γκρεϊπφρουτ (grapefruit)
15ml χυμό λάιμ
1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Εκτέλεση Συνταγής:
Ρίχνουμε όλα τα συστατικά σε ένα σέικερ για κοκτειλ, γεμίζουμε με πάγο και χτυπάμε καλά!
Σουρώνουμε σε ένα παφωμένο ποτήρι του κοκτειλ και γαρνίρουμε με ένα κεράσι μαρασκίνο!
Το Ντακιρι Φλοριντα κοκτειλ είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου