Sevilla Spritz

30 ml Τζιν

30 ml σόδα

60 ml Prosecco

1 φέτα πορτοκάλι

4Βατόμουρα

1Προετοιμάζω

Κόψτε τη φέτα πορτοκαλιού σας και ετοιμάστε τα βατόμουρα σας ως γαρνιτούρα


2Πάγος

Γεμίστε το ποτήρι spritz σας με κομμένο πάγο


3Προσθέστε υλικά

Ρίξτε το τζιν και το νερό με σόδα πάνω από τον πάγο και το Prosecco σας για γεύση


Συστατικά

30 ml Τζιν

30 ml σόδα

60 ml Prosecco

4Γαρνιτούρα

Σύρετε τη φέτα πορτοκαλιού προς τα κάτω στο κοκτέιλ σας και προσθέστε τα μούρα


Συστατικά

1 φέτα πορτοκάλι

4 Βατόμουρα

5Ανακατεύουμε και σερβίρουμε

Ανακατεύουμε απαλά τα υλικά μαζί με το κουτάλι της μπάρα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου